Bemutatás

Az iWarehouse egy raktározási folyamatok automatizálását támogató rendszer.

Hatékonyabbá teszi a raktárnyilvántartás pontos és valós időben történő vezetését és az árukezelési folyamatok menedzselését nagy mennyiségű és gyorsan cserélődő árukészlet esetén is. A rendszer teljes körű támogatást nyújt az áruk raktári életciklusa alatt: a termeléstől vagy bevételezéstől kezdve a raktáron belüli mozgatáson át a feldolgozásig vagy raktárból való kivezetésig.

A megoldás szabványos, más területeken már elterjedt és bizonyított technológiákat alkalmaz innovatív módon, speciálisan az ipari felhasználásra optimalizálva. Az iWarehouse rendszernek része egy vezetéknélküli (WiFi vagy RemoteSense) hálózat, mely a raktár teljes területét lefedi és állandó kapcsolatot biztosít a rendszer fixen telepített és mobil eszközei között. Minden egyes, a raktárba bekerülő árura RFID címke kerül, ami biztosítja annak egyedi azonosítását a raktári folyamatok során. A raktárban történő árumozgatás esetén a targoncákra telepített iWarehouse eszközök az RFID olvasóegységek segítségével érzékelik a felvett áru RFID címkéjét. Az áru egyedi azonosítóját az aktuális pozíció információval együtt a vezetéknélküli hálózaton keresztül továbbítják a központi kiszolgálónak, ahol az áru helyzete azonnal frissül.

Az iWarehouse alkalmazható önálló raktározási rendszerként is, de a támogatja meglévő rendszerekkel (például a Microsoft Navisionnel) való integrációt is. Utóbbi esetben a teljes raktárnyilvántartást a meglévő rendszer végzi, de a kézi árukezelés helyett az áruk állapotának és helyének menedzsmentje automatizáltan történik. A rendszer használatához mindössze az iWarehouse vezetéknélküli hálózati infrastruktúra kiépítése és az üzemi és targoncás eszközök telepítése szükséges.

Az iWarehouse rendszer

 • hatékonyabbá teszi és összehangolja
  a raktári és irodai folyamatokat

 • csökkenti az adminisztrációs költséget
  és az emberi hibatényező kockázatát

 • nyomonköveti és megjeleníti a raktári
  járművek helyzetét és a műveleteket

 • statisztikai adatok felhasználásával támogatja az üzleti folyamatok optimalizálását

 • telepíthető önálló rendszerként
  vagy meglévő raktári rendszerek mellé

 • igények alapján testreszabható
  felhasználói felületet biztosít

 • komplex megoldásként biztosítja a telepítést, üzemeletetést, támogatást és tanácsadást

Olvasson bővebben az iWarehouse működéséről!